8 February 2017

She is a girl

Hey


She's a girl

She overthinks

She got confused, every time

She got easily irritated

And she hopes that at least there's someone who understand her

Unfortunately

.....

Girl you're such a pain in the ass


Said the girl to herself

Cause she still a girl

Not a woman

Just yet.

3 July 2014

Saya menang GA by RAFYDAHBEUTIHOUSE yay!!

Assalamualaikum



Pertama sekali maaffff lambat update sebab selalu stuck dekat youtube hihi. Apa pun macam tajuk dekat atas, alhamdulillah aku menang giveaway yang kak Fyda buat hehehe thanks~ ^^

Mula-mula tak menang pun tapi salah seorang pemenang yang Fyda buat pilihan secara random siap guna random generator uolls!!  tu tak contact dia. So she decided to pick a new winner and walahhh!!! The winner is me yayy!! Hehehe syukur sangat sebab mengharap lol


  
So basically these are the presents uolls. Sila jeles sebab aku dapat concealer, eyebrow pencil, eye primer, nose strips dan mask sheet percuma hahahaha thanks once again kak Fydaa ^^ hehehe
Ohhya, sampel bb cream pun ada. But as what you can see barang-barang dalam gambar tu macam dah kurang sikit sebab yang lain aku dah bagi dekat kawan-kawan aku ehehehe rezeki tuhan bagi-bagi lol tapi yang memahal tuh of coz lah aku simpan sendiri puohaha


So entri ini boleh dijadikan haul lah yek haul sangat kau, review satu yang baru pun susah nak up wkaka

So basically ini list hadiah-hadiah yang aku dapat

  1. Etude House Eye Proof 10 Eye Primer
  2. Etude House Drawing Eyebrow Pencil in Dark Brown
  3. Missha The Style Under Eye Brightener in Light Beige
  4. Biore Nose Strips
  5. Sophie Monk Beauty Mask
  6. Some samples~ hehe (tbh i know less about em samples)

Kalau nak kira-kira harga aku tak pasti sangat berapa jumlah semua ini. Apa pun thanks sangat-sangat dekat miss Lafeida kita sebab sediakan hadiah-hadiah ini yayy!! Semoga perniagaan semakin maju dan diberkati Allah~ Amiin :)

Hmm maybe ada antara korang yang nak produk-produk korea macam yang aku dapat nie kan? Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Sila usha link-link yang tertera di bawah. ketawa gulik-gulik


Facebook Page: Rafydah Beauti House
Blog: Rafydahouse
Instagram: rafydahbeautihouse



Ok settle pasal hadiah, dan aku rasa masih belum terlambat untuk aku ucapkan selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat. Moga mendapat keberkahan di bulan yang mulia ini :)

Hmm itu ja lah kot. Nanti kalau rajin aku review yah! ;) Anyeong~